Pudder til pungen

Turen i dag gikk til Sogndals dalen. Et flott sted for fri kjøring! Pernille fant litt pudder snø på veien ned og var heller ikke alene om det! Det eneste som gjorde nedfarten litt vrien var enormt flatt lys på grunn av snøvær!
ISO 500
Blender 7,2
Lukker 500Skal ikke klage på snøvær. Det var nettop snøen som reddet denne sprellemannen i dag! Første forsøk på backflip endte i svalestup, men Gjermund skal ha all creds for å prøve dette på en litt sketcy homp... med flatt lys! Så flatt lys at man egentlig ikke så hva som var himmel og bakke når man hoppet!
ISO 500
Blender 8,0
Lukker 500
 Min teori er at hun har kjørt slalom mellom snøflakene som falt fra himmelen. Det fins ingen annen løsning på hvordan man kan kjøre ski uten googles, i slik snøvær og med så flatt lys! 
På bildet ser du Solveig i full sving mot venstre, det ene snøfnugget kom litt for nært! Best å ta en HAND DRAG!  
ISO 500
Blender 7.2
Lukker 400 

Simen som heller ikke hadde skibrillene på plass, fant en annen løsning på snøproblemet. Han bestemte seg for å skremme dem bort med sitt skumle løvegap! Her i bakgrunnen ser du hvordan det ble gjort i praksis. Vet ikke hvorfor Pernille smiler sånn, Tror du hun koser seg i løssnøen....?  neeee....i?..........ikke jeg heller!
ISO 500
Blender 6
Lukker 400 


Øystein klinka til med flotte svinger, gay-gopro og backflip på den kjente hompen oppi fjellet der. Når Øystein staket seg inn på hoppet, (hompen) var jeg sikker på at han skulle hoppe rett uti  Dalavatnet! Flaks for meg at han ikke gjorde det, for da fikk jeg tatt dette bildet av han noen minutter senere!

Kommentarer

Photo gallery

Populære innlegg